in

Domino’s Vaccination Offer Dilanjutkan Ke 19 Sept: 2 Pizza RM19 Je!

ADVERTISEMENT

Domino’s Vaccination Offer (Promosi Vaksin Pizza Dominos Sehingga 19 September)

Untuk rakyat Malaysia yang telah mendaftar untuk vaksinasi, tak kiralah yang dah mendapat satu dos vaksin atau dua dos.

ADVERTISEMENT

Jom nikmati hidangan dari Domino’s!

Anda hanya perlu tunjukkan sijil digital di mana-mana cawangan Domino untuk mendapatkan 2 pizza dengan harga RM19 (Potongan 70%)!

Selain tu, ada beberapa lagi offer lain seperti dalam poster di bawah:

Dominos offer vaksin
Dominos offer vaksin

Salah satu kesan sampingan adalah lapar setelah vaksinasi, haa bagi sesiapa yang dapat kesan sampingan ni, apa kata isi perut dengan Domino’s Pizza kan?

Baca juga: Diskaun 31% Starbucks Sempena Hari Merdeka 2021 (30 Ogos – 3 Sept)

Tarikh Promosi Vaksin Pizza Domino’s

Tawaran Vaksin Pizza Domino’s (Vaccination Offer) ini bermula dari 15 Julai dan telah dilanjutkan sehingga 19 September.

https://twitter.com/DominosMY/status/1430804427120644099?s=19

Cara Pembelian

Pembelian sah untuk Walk-in and Take-Away di semua outlet Domino’s Pizza.

Anda hanya perlu tunjukkan bukti sijil vaksinasi digital di kaunter untuk membuat penebusan.

Cara Tebus:

  1. Kunjungi mana-mana restoran Domino’s Pizza berdekatan anda.
  2. Buka aplikasi MySejahtera dan tunjukkan Status Vaksinasi kepada staf
  3. Nikmati piza promosi vaksin anda.

Kalau nak order online pun boleh, hanya pilih pizza yang korang nak, dan masukkan kod MYVAX semasa pembayaran.

Yang seronoknya, tiada had berapa kali nak tebus promosi ni, selagi mendaftar untuk vaksin dan mendapat 1 atau 2 dos!

Untuk order online : https://www.dominos.com.my/

Aklumat lanjut, sila rujuk laman web rasmi Domino’s Pizza Malaysia atau laman sosial Domino’s Pizza Malaysia di pautan berikut:

Written by badra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Petua Mudah Hilangkan Masalah Kaki Berbau, Confirm Menjadi!

Hati-Hati, Scammer Menyamar Sebagai Ketua Polis Johor Diburu Polis