Malaysia Airlines (MAS) Tawar Tiket Serendah RM59 Dari 10-31 Oktober

KUALA LUMPUR: Malaysia Airlines menawarkan tiket penerbangan serendah RM59 sehala serta diskaun sehingga 50 peratus bagi pakej MHholiday sempena dengan kebenaran rentas negeri yang diberikan kerajaan bermula 11 Oktober.

Ketua Pegawai Eksekutif Malaysia Airlines, Kapten Izham Ismail, berkata kebenaran rentas negeri itu akan memberi dorongan hebat kepada perniagaan dan meningkatkan kembali sosio-ekonomi negara.

“Kami menantikan kedatangan pelanggan dengan jaminan keselamatan dan keselesaan sepanjang perjalanan. Kami melihat tempahan tiket penerbangan semakin memberangsangkan, mencerminkan keyakinan pelanggan dan permintaan yang tinggi untuk perjalanan.

“Malaysia Airlines merekodkan peningkatan lebih daripada 500 peratus tempahan sejak pembukaan semula gelembung pelancongan di Langkawi.

“Selain itu, cabang operasi pelancongan kami, MHholidays, juga menunjukkan trend menaik dengan pakej percutian terjual lebih 100 peratus daripada sasaran kami.

“Malaysia Airlines tetap komited berkhidmat untuk negara dan akan meningkatkan kekerapan penerbangan domestik bagi memenuhi permintaan pelanggan,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Tawaran Istimewa Tiket Penerbangan Malaysia Airlines (MAS) Serendah RM59

Tawaran istimewa Malaysia Airlines itu bermula dari hanya RM59 bagi kelas ekonomi untuk sehala ke semua destinasi dalam Semenanjung Malaysia.

Bagi ke Sarawak dan Sabah pula, tiket penerbangan bermula dari RM109 dan RM159.

Mengulas lanjut, Izham berkata, tawaran istimewa itu juga merangkumi elaun bagasi kabin 7 kilogram (kg), makanan ringan, makanan dan minuman percuma serta hiburan dalam penerbangan.

Pelanggan juga katanya boleh memilih tambang Economy Flex untuk menikmati faedah perjalanan premium, termasuk penukaran tarikh tanpa had percuma, pengembalian wang secara percuma tanpa bayaran, fleksibiliti Go Show, keutamaan daftar masuk dan elaun bagasi daftar masuk sebanyak 35 kg.

Tiket penerbangan malaysia airlines

Sementara itu, katanya cabang operasi pelancongannya, MHholidays, memberikan tawaran sehingga 50 peratus dengan Kempen Breakfree Deals pada pakej penerbangan dan hotel untuk percutian di seluruh negara bermula RM249.

Tempoh Promosi

Beliau berkata, tawaran itu sah untuk tempahan bermula 10 Oktober sehingga 31 Oktober 2021 untuk perjalanan segera sehingga 21 April 2022.

“Dari sudut keselamatan pula, kesemua anak kapal sudah mendapat vaksin lengkap. Malah Malaysia Airlines turut diberi penarafan tujuh bintang untuk langkah-langkah kesihatan dan keselamatan COVID-19 dari AirlineRatings,” katanya.

Cara Tempahan Tiket Malaysia Airlines & Pakej MH Holidays

Untuk maklumat lanjut dan tempahan tiket, sila layari pautan https://www.malaysiaairlines.com/my/en/campaign/fly-malaysia-now.html

SHARE DI WHATSAPP ATAU MEDIA SOSIAL: