in ,

Rawat Batu Karang Secara Semula Jadi, Hanya 3 Bahan Saja Diperlukan!

ADVERTISEMENT

Batu karang merupakan penyakit yang sering berlaku di kalangan orang dewasa yang berada pada pertengahan umur. Sakit batu karang ini tidak boleh dibiarkan.

Jika tidak dirawat, penyakit ini boleh menyebabkan jangkitan serta boleh merosakkan buah pinggang. Bahkan individu yang mengalami masalah batu karang selalunya akan diserang rasa sakit yang teramat sangat terutamanya ketika hendak membuang air kecil.

ADVERTISEMENT

Jadi sebelum terjadinya batu karang ini di pundi kencing kita, lebih baik kita mencegahnya terlebih dahulu.

Melalui satu posting di facebook, Emma Wan Noordin telah berkongsi petua semulajadi untuk mengatasi masalah batu karang.

Hanya menggunakan 3 bahan saja iaitu minyak zaitun, lemon dan air untuk diamalkan pada setiap pagi.

“Walaupun saya agak huh hah huh hah modern thinking orang nya, tapi sy percaya dgn resepi2 natural org dulu2 utk kesihatan.
Kalau ada yg ngadu ngan saya dia ada batu karang sakit guling2, saya akan suruh perah half biji lemon dalam cawan, 2 sudu besar virgin olive oil, dan penuh kan cawan dgn air”
May be an image of food and indoor
“Minum setiap pagi..insyallah keluar lah batu karang tu”
May be an image of drink, food and indoor
“(dalam urine kalau lelaki batu besar mcm pic) .
Kalau perempuan maybe pecah n jadi serpihan pasir. Try lah sbb ni bahan makanan biasa je pun”
No photo description available.
“Jangan tanya batu karang sapa dlm pic ni.. Dah terkumpul lama.. Blh buat batu cincin pun ni”

Kredit: Emma Wan Noordin

Written by rina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pening Kepala, Rasa Pusing & Berputar. Ramai Tak Sedar Ia Tanda ‘Vertigo’

6 Tanda-tanda Kucing Anda Kekurangan Zat Makanan!