Lebih 50% Potongan Harga Untuk Beg Tangan Berjenama Ini Di Lazada

Tak perlu nak berjenama pun tetap boleh bergaya sekarang ni. Sebabnya dah banyak beg tangan di luar sana yang lebih cantik kalau nak dibandingkan dengan yang berjenama.

Malah, harga pula sangat berpatutan. Sekarang ni di Lazada mall Mojoyce sedang buat promosi kaw-kaw! Dari potongan harga 50% dan ke atas. Pasti sangat berbaloi. Jom lihat senarai beg tangan dari mall Mojoyce ni.

1 – Beg Tangan Kulit Elegant Flower Printed

Anda yang suka beg kulit yang bercorak bunga? Ini dia untuk anda reka bentuk yang menarik, kulit dan disediakan banyak ruang berzip untuk anda letakkan barang anda dengan selamat. Hanya Rm8.99 sekarang di Lazada!

2 – Streetwear Pouchbag Kalis Air

Anda seorang peminat gaya streetwear? Beg ini direka sesuai untuk anda yang sukakan beg dengan reka bentuk streetwear. Apa yang menariknya, anda tak perlu jika hujan kerana beg ini kalis air. Hanya Rm6.92 di Lazada!

3 – Beg Tangan Leapard

Lihat dari jauh sudah tampak seperti beg tangan berjenama bukan? Dengan rekaan warna seakan kulit leapard sangat cantik untuk yang berpewatakan ceria. Selain itu, ruangan yang disediakan juga besar sesuai untuk meletakkan pelbagai barangan anda nanti.

4 – Sling Bag Kulit PU Merah Elegant

Anda seorang yang minimalist? Sling bag merah ini sangat sesuai untuk anda kerana rekaannya yang simple. Corak petak diluarnya membuatkan ia tampak lebih elegen dan berjenama dari jauh. Hanya Rm14.10 di Lazada!

5 – Beg Tangan Multi-zipper

Nampak elegen dengan warna yang garang dan diperbuat daripada kulit. Malah ruang juga banyak dan berzip supaya lebih selamat. Hanya Rm12.62 di Lazada!

6 – Casual Handbags Exquisite Design

Rekaan yang santai ini sangat sesuai untuk digunakan untuk apa jua acara. Boleh di bawa ke ofis ataupun keluar bersama rakan. Boleh juga dijadikan beg untuk ke kuliah atau kelas disebabkan beg ini banyak ruang yang disediakan. Malah ruangan beg ini juga besar dan luas. Hanya Rm22.69 di Lazada!

7 – Beg Tangan Vintage Plaid

Tampak klasik namun tetap elegen dan seperti berjenama. Sangat sesuai digunakan untuk majlis-majlis istimewa seperti majlis kahwin dan makan malam di hotel. Cantik juga untuk di bawa ke ofis. Hanya Rm14.71 di Lazada!

SHARE DI WHATSAPP ATAU MEDIA SOSIAL: