Timberland Tawarkan Diskaun Sehingga 50% Dari 4 Sehingga 6 June Ini Di Lazada. Jom Shopping!

Masih ingatkan anda pada zaman remaja dahulu satu fenomena kasut timberland kulit berwarna coklat atau kuning cerah dipakai oleh ramai remaja? Itu dahulu, tapi sekarang kasut sudah mempunyai pelbagai model yang lagi cantik dan ringan. Malah produk Timberland bukan sahaja dikenali dengan kasutnya tetapi pelbagai lagi produk seperti T-shirt, jacket, beg, topi dan pelbagai lagi aksesori.

Bagi anda yang sukakan jenama ini, ini berita baik untuk anda. Bersempena dengan shopmania 6.6 Lazada, Timberland akan menawarkan potongan harga sehingga 50% untuk produk terpilihnya. Bukan itu sahaja, baucer diskaun tambahan sehingga 15% ke 20% juga bakal ditawarkan jika anda membuat pembelian sehingga 3 produk!

Untuk lihat lagi banyak barangan yang sedang promosi di Lazada untuk jenama Vans ini boleh klik di link promosi ini sekarang. Di bawah ini kami senaraikan antara top 10 produk yang ditawarkan dengan harga diskaun. Stok tertara mungkin berubah dari masa ke semasa, jadi cepat dapatkan pilihan anda sekarang!

1 – MEN’S LANDSCAPE-INSPIRED TEE

2 – Timberland Logo Chest Bag Wheat Boot

3 – TFO YC WP HOOD SHELL DK SPH/NT

4 – MEN’S BEE LINE X TIMBERLAND GARRISON TRAIL LOW HIKERS

5 – MEN’S FLAT-BRIM LOGO CAP WHEAT

6 – HAVERHILL CROSSBODY BAG DARK DENIM

7 – MEN’S SHORT SLEEVE LOGO TEE WHITE

8 – MEN’S BEE LINE X TIMBERLAND GARRISON TRAIL MID HIKERS

9 – Men’s Garrison Trail Low Wp Wide

10 – Timberland Cotton Canvas BB Cap LUMINARY

SHARE DI WHATSAPP ATAU MEDIA SOSIAL: